Binnen 3 werkdagen in huis *
Gratis verzending vanaf € 100,00*
De goedkoopste van NL
Twee jaar garantie op uw aankoop *
Bruisend water kraan

Na het gigantische succes van kokend water kranen, richten veel producten zich ook op bruisend water kranen. Een geweldige ontwikkeling die zijn weg naar veel huishoudens heeft gevonden.

Dé bruisend water kraan

Stel je voor dat ook jij deze zomer jouw bruiswater gewoon uit jouw eigen kraan haalt. Heerlijk verfrissend en praktisch dichtbij. De bruisend water kranen van kokendwaterkraan-online zijn van ongekende kwaliteit. Dat betekent dat je jaar in, jaar uit kunt genieten van koud, kokend en bruisend water uit jouw eigen kraan.

Verschillende merken bruisend water kranen

Ben je op zoek naar een betaalbare bruisend water kraan? Op kokendwaterkraan-online zit je goed. Wij bieden de beste bruisend water kranen tegen een onverwacht goede prijs. Sterker nog, wij zijn de goedkoopste van Nederland. En we bieden bovendien gratis verzending boven een aankoopbedrag van € 100,- en twee jaar garantie op de aankoop van jouw bruisend water kraan.

Bij kokendwaterkraan-online verkopen we twee merken bruisend water kraan: Quooker en Unito.

  • Quooker
    De Quooker kraan. Wie kent hem niet? Deze kokend water kraan is een alleskunner. Hij bestaat uit twee delen -de kraan op het aanrecht en het reservoir in het gootsteenkastje- en is in staat direct kokend water te leveren. Wanneer je de Quooker combineert met de CUBE tap je met hetzelfde gemak bruisend water uit jouw kraan. Niet gek dat deze in Nederland ontwikkelde kraan inmiddels in één op de vijf huishoudens in Nederland terug te vinden is.
  • Unito 
    Ook met de Unito bruisend water kraan tap je binnen enkele seconden gekoeld, bruisend, kokend en gefilterd water. En natuurlijk ook gewoon warm en koud water. Het bijzondere aan Unito is dat je het systeem kunt uitbreiden. De handige app waarmee je timers kunt instellen maakt het helemaal af. De Unito bruisend water kraan is net als de Quooker een absolute aanrader!

Onze merken bruisend water kranen hebben een aantal dingen gemeen: comfort, kwaliteit en design. De kranen zijn een lust voor het oog.

Van kokend naar kokend én bruisend water kraan

Onze Quookers en Unito’s zijn niet standaard uitgerust met bruisend water kranen. Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er naast het kokend waterreservoir een extra reservoir in je keukenkastje. Hierin zit een filter dat het water zuivert. Hierdoor wordt het water net zo schoon en lekker als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, goed voor zestig liter koud bruiswater.

Montage van jouw bruisend water kraan

Het aansluiten van een Quooker of Unito bruisend water kraan is relatief eenvoudig. We leveren jouw bruisend water kraan natuurlijk compleet met een handige aansluitset en een uitgebreide handleiding. Je kunt er bij het bestellen natuurlijk ook voor kiezen om de bruisend water kraan door ons te laten aansluiten. We staan voor je klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een bruisend water kraan kopen? Doe dat bij de specialist: kokendwaterkraan-online!

Bekijk ons aanbod van bruisend water kranen
Hulp nodig bij de keuze van een kokendwaterkraan?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!