Binnen 3 werkdagen in huis *
Gratis verzending vanaf € 100,00*
De goedkoopste van NL
Twee jaar garantie op uw aankoop *

Beste kokend water kraan

Back in the days was het vooral Quooker die de klok op het gebied van kokend water kranen sloeg. Inmiddels is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ook Unito maakt kokend water kranen van een fantastische kwaliteit. En hoewel er meer aanbieders zijn met echt heel goede producten, beperken wij ons aanbod tot Quooker en Unito. Van deze twee producenten van kokend water kranen weten we zeker dat ze kwaliteit leveren. En zo kunnen wij je jarenlang plezier van jouw kokend water kraan garanderen.

Waarom een kokend water kraan?

Een kokend water kraan levert puur gemak. Wachten tot de waterkoker klaar is, behoort tot het verleden. Net als het indringende geluid van de fluitketel. Met een kokend water kraan is kokend water elk moment van de dag beschikbaar.

Kokend water kraan.. Meer dan alleen gemak

Je houdt meer ruimte over op het aanrecht, want de waterkoker kan het veld ruimen. Daarnaast is een kokend water kraan energiebesparend. Door de goede isolatiewaarde van de boiler blijft het kokend warme water continu op dezelfde temperatuur, hiermee hoeft het apparaat niet continu in actie om water te verwarmen. Iets wat een waterkoker wel doet.

Verschillende merken kokend water kraan

Ben je op zoek naar betaalbare kokend water kranen? Op kokendwaterkraan-online zit je goed. Wij bieden de beste kokend water kranen tegen een onverwacht goede prijs. Sterker nog, wij zijn de goedkoopste van Nederland. En we bieden bovendien gratis verzending boven een aankoopbedrag van € 100,- en twee jaar garantie op jouw aankoop.

Onze focus ligt op twee merken: Quooker en Unito.

  • Quooker
    De Quooker kraan. Wie kent hem niet? Deze kokend water kraan bestaat uit twee delen -de kraan op het aanrecht en het reservoir in het gootsteenkastje- en is in staat direct kokend water te leveren. Of bruisend water wanneer je dat wenst. Niet gek dat deze Nederlandse uitvinding inmiddels in één op de vijf huishoudens in Nederland terug te vinden is.
  • Unito
    Met de Unito kokend water kraan tap je gekoeld, bruisend, kokend en gefilterd water. En natuurlijk ook gewoon warm en koud water. Het bijzondere aan Unito is dat je het systeem kunt uitbreiden. De handige app waarmee je timers kunt instellen maakt het helemaal af. De Unito kokend water kraan is een absolute aanrader!

Kokend water kraan zwart

Dat ze in populariteit toenemen, vinden wij niet raar. Zwarte kokend water kranen zijn er niet alleen voor jouw gemak, maar vooral ook voor de finishing touch van jouw keuken. Ze zijn stijlvol en perfect te combineren met andere populaire kleuren als goud, wit en marmer. Een zwarte kokend water kraan. Wij zeggen: doen!

3-in-1 kokend water kraan

Veel kokend water kranen zijn ook geschikt voor het tappen van bruisend water. Door een extra reservoir aan het systeem toe te voegen, creëer je een extra functie voor jouw al multifunctionele kraan.

Kokend water kraan inclusief montage

Het aansluiten van een Quooker of Unito kokend water kraan is relatief eenvoudig. We leveren jouw kokend water kraan met een handige aansluitset en uitgebreide handleiding. Het enige wat je extra nodig hebt, is de aansluitmogelijkheid op de waterleiding en het elektriciteitsnet. Je kunt er bij het bestellen ook voor kiezen om de kokend water kraan door ons te laten aansluiten.

Een kokend water kraan kopen? Doe dat bij de specialist: kokendwaterkraan-online!

Bekijk ons aanbod van kokend water kranen
Hulp nodig bij de keuze van een kokendwaterkraan?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!