Binnen 3 werkdagen in huis *
Gratis verzending vanaf € 100,00*
De goedkoopste van NL
Twee jaar garantie op uw aankoop *

De koud water kraan, een Nederlandse uitvinding

De kokend water kraan werd eind jaren ‘70 uitgevonden door de Nederlander Henri Peteri. In de jaren ’80 besloot hij de kraan onder de naam Quooker op de markt te brengen. De rest is geschiedenis… Nagenoeg iedereen kent het merk Quooker en weet dat dit een fabrikant is van kokend water kranen. Wat veel mensen echter nog niet weten, is dat het merk ook koud water kranen en opties voor bruisend water verkoopt. Net als andere grote merken waaronder Unito.

De koud water kraan

De Quooker CUBE zag in 2019 het levenslicht. Deze kraan voorziet niet alleen in gewoon kraanwater en kokend water, maar kan ook gekoeld, gefilterd en bruiswater tappen. Naast een kokend water kraan ook een koud water kraan in de keuken, het kán gewoon. Het hele systeem wordt onderin je keukenkast gemonteerd. Behalve de kraan natuurlijk. Zowel de koud water kranen van Quooker als van Unito zijn een lust voor het oog en beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Warm en koud water kraan

De warm, kokend, bruisend en koud water kranen in ons assortiment zijn echte alleskunners. En de beste in hun soort. Hoewel er meer aanbieders zijn met echt heel goede producten, beperken wij ons aanbod koud water kranen tot Quooker en Unito. Van deze twee producenten van koud water kranen weten we zeker dat ze kwaliteit leveren. En zo kunnen wij je jarenlang plezier van jouw kokend en koud water kraan garanderen.

De voordelen van de combi heet en koud water kraan

  • Kokend en koud water kranen leveren optimaal comfort
  • De goede isolatiewaarde van de boiler zorgt voor een flinke energiebesparing
  • Waterkokers behoren tot het verleden, net als een vol aanrecht

En verder zijn de koud water kranen in ons assortiment werkelijk een lust voor het oog. Kijk zelf maar!

Waarom kokendwaterkraan-online?

Omdat we de goedkoopste zijn. Dus wanneer je op zoek bent naar een betaalbare koud water kraan, ben je het beste uit bij kokendwaterkraan-online. Wij bieden de beste koud water kranen tegen een onverwacht goede prijs. En we bieden bovendien gratis verzending boven een aankoopbedrag van
€ 100,- en twee jaar garantie op de aankoop van jouw koud water kraan.

Een koud water kraan kopen? Doe dat bij de specialist: kokendwaterkraan-online!

Bekijk ons aanbod van koud water kranen
Hulp nodig bij de keuze van een kokendwaterkraan?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!