Binnen 3 werkdagen in huis *
Gratis verzending vanaf € 100,00*
De goedkoopste van NL
Twee jaar garantie op uw aankoop *

Heetwaterkraan voor puur gemak

Een heetwaterkraan is er voor jouw gemak. Nooit meer wachten op een pruttelende waterkoker of het eeuwigdurende koken van water in de fluitketel. Met een heetwaterkraan heb je op elk moment van de dag kokend water tot jouw beschikking. Je houdt dus meer ruimte over op het aanrecht en bespaart tegelijkertijd energie. Door de goede isolatiewaarde van de boiler blijft het kokend warme water continu op dezelfde temperatuur, hiermee hoeft het apparaat niet continu in actie om water te verwarmen. Iets wat een waterkoker wel doet. Kortom, een heetwaterkraan is the bomb!

Dé heetwaterkraan

Ben je op zoek naar een betaalbare heetwaterkraan? Op kokendwaterkraan-online zit je goed. Wij bieden de beste heetwaterkranen tegen een onverwacht goede prijs. Sterker nog, wij zijn de goedkoopste van Nederland. En we bieden bovendien gratis verzending boven een aankoopbedrag van € 100,- en twee jaar garantie op de aankoop van jouw heetwaterkraan. Sluit je tevens een jaarlijks onderhoudscontract af dan verlengen wij de garantie tot 5 jaar.

Bij kokendwaterkraan-online verkopen we twee merken: Quooker en Unito.

  • Quooker kraan
    Wie kent hem niet? Deze heetwaterkraan is een alleskunner. Hij bestaat uit twee delen -de kraan op het aanrecht en het reservoir in het gootsteenkastje- en is in staat direct kokend water te leveren. Of bruisend water wanneer je dat wenst (en de Quooker combineert met de CUBE). Niet gek dat deze in Nederland ontwikkelde heetwaterkraan inmiddels in één op de vijf huishoudens in Nederland terug te vinden is.
  • Unito heetwaterkraan
    Ook met de Unito heetwaterkraan tap je binnen enkele seconden gekoeld, bruisend, kokend en gefilterd water. En natuurlijk ook gewoon warm en koud water. Het bijzondere aan Unito is dat je het systeem kunt uitbreiden. De handige app waarmee je timers kunt instellen, maakt het helemaal af. De Unito heetwaterkraan is net als de Quooker een absolute aanrader!

Heetwaterkraan in zwart

Hoewel zwart van alle tijden is, vindt de zwarte heetwaterkraan pas de laatste jaren massaal haar weg naar vele keukens. Deze toenemende populariteit kunnen wij goed verklaren. Zwarte heetwaterkranen zijn stijlvol en geweldig te combineren met andere moderne keukenkleuren. Een zwarte heetwaterkraan: de droom van iedere keukenprins(es).

Beste heetwaterkraan

Er was een tijd dat alleen Quooker de markt bediende met heetwaterkranen. Inmiddels is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ook Unito maakt heetwaterkranen van een fantastische kwaliteit. En hoewel er meer aanbieders zijn met echt heel goede producten, beperken wij ons aanbod tot Quooker en Unito. Voor deze twee producenten van heetwaterkranen steken wij ons hand in het vuur. Figuurlijk natuurlijk.

3-in-1 heetwaterkranen

Veel heetwaterkranen ondersteunen ook een bruisfunctie. Door een extra reservoir aan het heetwaterkraansysteem toe te voegen, kun je op elk moment van de dag genieten van een glas gekoeld bruiswater van de zuiverste vorm.

Montage van jouw heetwaterkraan

Het aansluiten van een Quooker of Unito kokend water kraan is relatief eenvoudig. We leveren jouw heetwaterkraan natuurlijk compleet met een handige aansluitset en een uitgebreide handleiding. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Je kunt er bij het bestellen natuurlijk ook voor kiezen om de heetwaterkraan door een van onze professionals te laten aansluiten.

Een heetwaterkraan kopen? Doe dat bij de specialist: kokendwaterkraan-online!

Bekijk ons aanbod van heetwaterkranen
Hulp nodig bij de keuze van een kokendwaterkraan?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!