Binnen 3 werkdagen in huis *
Gratis verzending vanaf € 100,00*
De goedkoopste van NL
Twee jaar garantie op uw aankoop *

Beste kokend water kraan

De beste kokend water kraan koop je bij kokendwaterkraan-online. We richten ons op twee topmerken: Quooker en Unito. Van deze twee producenten van kokend water kranen weten we zeker dat ze kwaliteit leveren. En zo kunnen wij je jarenlang plezier van jouw kokend water kraan garanderen.

Een kop thee zetten was nog nooit zo makkelijk. Het water uit de kraan heeft -zoals de naam van de kraan al doet vermoeden- een temperatuur van 100 °C en is dus direct bruikbaar. Je begrijpt, een kokend water kraan levert puur gemak. Wachten tot de waterkoker klaar is, behoort tot het verleden. Net als het indringende geluid van de fluitketel. Met een kokend water kraan is kokend water elk moment van de dag beschikbaar. En de beste kokend water kranen koop je eenvoudig via deze website.

Alleen maar voordelen

De beste kokend water kranen leveren niet alleen comfort, maar ook energiebesparing.  Door de goede isolatiewaarde van de boiler blijft het kokend warme water continu op dezelfde temperatuur (108 °C), hiermee hoeft het apparaat niet continu in actie om water te verwarmen. Iets wat een waterkoker wel doet. Dankzij de hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik van jouw Quooker kraan maar vijf cent per dag. Daar hoef je het dus niet voor te laten! Een derde voordeel is de ruimte op het aanrecht. Je kunt de waterkoker namelijk definitief gedag zeggen! De aanschaf van een kokend water kraan wordt een van jouw beste keuzes ooit.

De beste kokend water kranen volgens kokendwaterkraan-online

Wat wij de beste kokend water kranen vinden? Daar kunnen we kort over zijn:

  • Quooker kraan
    Dit is een absolute alleskunner en een van de beste kokend water kranen op de markt. Hij bestaat uit twee delen -de kraan op het aanrecht en het reservoir in het gootsteenkastje- en is in staat direct kokend water te leveren. Of bruisend water wanneer je dat wenst (en de Quooker combineert met de CUBE). Niet gek dat deze in Nederland ontwikkelde kraan inmiddels in één op de vijf huishoudens in Nederland terug te vinden is. De Quooker kraan is echt een van de beste kokend water kranen ter wereld.
  • Unito kokend water kraan
    Ook met de Unito kokend water kraan tap je binnen enkele seconden gekoeld, bruisend, kokend en gefilterd water. En natuurlijk ook gewoon warm en koud water. Het bijzondere aan Unito is dat je het systeem kunt uitbreiden. De handige app waarmee je timers kunt instellen, maakt het helemaal af. De Unito kokend water kraan is net als de Quooker een van de beste in zijn soort.

Wil je advies over de beste kokend water kraan voor jouw keuken? Neem gerust contact op!

De beste kokend water kraan kopen? Dat doe je bij kokendwaterkraan-online!

Bekijk het aanbod kokend water kranen